Ultrasone banketbakkerssnijapparatuur

De Ultrasone banketbakkerssnijapparatuur is inderdaad een veelzijdige en krachtige machine die precisiesnijden biedt voor een breed scala aan banketproducten. Of het nu gaat om ronde taarten, vierkante taarten, plaattaarten, desserts in dozen, broden, cheesecakes of andere banketproducten, deze machine kan het met gemak aan.

Ultrasone banketbakkerssnijapparatuur - Taart snijden - Cheersonic

Het multi-assige besturingssysteem maakt een nauwkeurige positionering van het product mogelijk, waardoor elke snede nauwkeurig en consistent is. De hoogfrequente trilling van het ultrasone snijblad zorgt voor gladde en schone sneden, waardoor plakken wordt geminimaliseerd en het blad schoon en efficiënt blijft tijdens het snijproces.

De mogelijkheid om de snijsnelheid en -hoek aan te passen, verbetert de veelzijdigheid van de machine verder, waardoor het snijproces kan worden aangepast aan specifieke productvereisten. Dit, gecombineerd met de verschillende snijmodi, maakt het mogelijk om een ​​grote verscheidenheid aan vormen en maten te creëren, van plakken en vierkanten tot driehoeken en meer.

Over het algemeen is de Ultrasonic Pastry Cutting-apparatuur een uitstekende keuze voor bakkerijen, banketbakkerijen en andere voedselverwerkende faciliteiten die precisie en efficiëntie vereisen in hun banketbakkersprocessen.

Over Cheersonic

Cheersonic produceert de toonaangevende doseerapparatuur voor bakkerijen die verse en bevroren desserts produceren. Sinds 1998 gebruiken bakkers Cheersonic-machines om cheesecake, taart, laagcake, broden, boter, kaas, pizza, sandwiches en meer te snijden, snijden en porties. Cheersonic biedt ultrasone snijoplossingen die zowel startende bakkerijen als commerciële faciliteiten met hoge productie ondersteunen. Kleine stand-alone machines kunnen worden gebruikt in handmatige bakfaciliteiten en grote inline robotoplossingen helpen bij productie op hoge snelheid.

Cheersonic biedt vele ultrasone snijmodellen, zowel inline als offline toepassingen, met productiesnelheden van 80 tot 1.500 taarten of taarten per uur.

De nieuwste offline introducties van Cheersonic omvatten ultrasoon snijden met of zonder scheidingsinzetstukken tussen elke plak. Dit verbetert de kwaliteit van de snede en zorgt voor een veel betere productpresentatie voor de klant. Bovendien verbetert de robotarm de snelheid, efficiëntie en nauwkeurigheid van het snijproces, waardoor telkens weer professioneel ogende producten worden geproduceerd.