Boterblokken snijmachine

Boterblokken snijmachine – Boter snijmachine – Cheersonic

Een boterblokken snijmachine is een machine die is ontworpen om boterblokken nauwkeurig te knippen, waardoor de grootte en het gewicht van het boterblok Tim ISTER, wat vooral belangrijk is in de voedselverwerking en bakindustrie, omdat het dan helpt bij het handhaven van de productkwaliteit en consistersie

De boterbloksnijder kan de boter van afmetingen van 400 mm x 270 mm x 240 mm nauwkeurig snijden en kan de boter 6 × 6 stukken tegelijk snijden, gewicht ongeveer 300-55 00 gram.

Boterblokken snijmachine - Boter snijmachine - Cheersonic

Hier zijn enkele technische overwegingen:

Versnellingsrekening:
Zorg ervoor dat de accuratie en kalibratie van de staaldraad correct is om ervoor te zorgen dat elke snede de vereiste maat bereikt.

Snijmethode:
Omdat het in 6 × 6 stukken wordt gesneden, betekent dit dat in totaal 36 boterblokken van de grootte -grootte moeten worden gesneden.
Pas de staaldraad aan om in één keer parallel en loodrecht te kunnen snijden om dit doel te bereiken.

Equipment -vereisten:
De snijder moest een precieze besturingssysteem hebben dat kan worden afgestemd.
De staaldraad moet schoon en scherp worden gehouden voor schone sneden.

Nu moeten we de daadwerkelijke boterdichtheid en het verslag van de snijder kennen om het werkingsaantal snijwonden te krijgen. , Het kan worden aangesloten door factoren zoals materiaaleigenschappen, snijsnauwkeurigheid en operationele technologie.

Om het snijeffect te waarborgen, zijn de bewerkingen om de handleiding van de apparatuur te volgen en te verifiëren of Cutter de verwachtende rekening en het effect kan bereiken. tijd.

Over Cheersonic

Cheersonic produceert de toonaangevende doseerapparatuur voor bakkerijen die verse en bevroren desserts produceren. Sinds 1998 gebruiken bakkers Cheersonic-machines om cheesecake, taart, laagcake, broden, boter, kaas, pizza, sandwiches en meer te snijden, snijden en porties. Cheersonic biedt ultrasone snijoplossingen die zowel startende bakkerijen als commerciële faciliteiten met hoge productie ondersteunen. Kleine stand-alone machines kunnen worden gebruikt in handmatige bakfaciliteiten en grote inline robotoplossingen helpen bij productie op hoge snelheid.

Cheersonic biedt vele ultrasone snijmodellen, zowel inline als offline toepassingen, met productiesnelheden van 80 tot 1.500 taarten of taarten per uur.

De nieuwste offline introducties van Cheersonic omvatten ultrasoon snijden met of zonder scheidingsinzetstukken tussen elke plak. Dit verbetert de kwaliteit van de snede en zorgt voor een veel betere productpresentatie voor de klant. Bovendien verbetert de robotarm de snelheid, efficiëntie en nauwkeurigheid van het snijproces, waardoor telkens weer professioneel ogende producten worden geproduceerd.