Cassave Cake Cutter - blad Cake Cutter - Ultrasoon snijden taart

Filippijnse stijl cassave Cake

Cassave, ook bekend als maniok, Braziliaanse arrowroot, tapioca en vaak aangeduid als yucca (hoewel ze niet echt hetzelfde), is een zetmeelrijke Tubereuze wortel van een boom die overvloedig in de tropische gebieden in Azië, Afrika en Zuid-Amerika groeit.

Voeding gegevens rapporteert dat rauwe cassave laag in verzadigd vet, cholesterol en natrium is. Het is een goede bron van mangaan en een zeer goede bron van vitamine C.

Hoewel er vele toepassingen voor cassave zijn zou de ultieme favoriet de cassave taart.

Cassave Cake Cutter - blad Cake Cutter - Ultrasoon snijden taart

Cassave taart is een klassieke Filippijnse dessert gemaakt van geraspte cassave (maniokwortel). Cassave is ook bekend als kamoteng Mataasnakahoy en balinghoy in de Filippijnen.

Het is makkelijk om te maken en de ingrediënten zijn gemakkelijk te vinden, vooral als u cassave geplant in uw tuin hebben. Met een zachte en sponsachtige textuur, op smaak gebracht met kokos en gecondenseerde melk en vervolgens overgoten met een saus van romige vanille vla – zal uw smaakpapillen dansen met vreugde met elke hap van deze favoriete Tagalog delicatesse.

Je zorg over haar heerlijke, maar ook moet zorg over haar schoonheid het!
Cassave Cake Cutter - blad Cake Cutter - Ultrasoon snijden taart
Kleine vierkante cassave taart segmenten, netjes glad en mooi, u wilt om het te krijgen, kunnen we het heel eenvoudig.

Ultrasone CHEERSONIC gebruik van ultrasone messen, precisie snijden uw cassave taart, snijden om nul wrijving, geen druk handling-modus. De meest populaire is de automatische UFM5000 intelligente ultrasone voedsel snijmachine, eenvoudige en snelle product positionering, automatische voltooiing van allround operatie, sterk verbeteren van de efficiency van het werk van de van de klant. Ongeacht wie de computer gebruikt, is het eindresultaat altijd hetzelfde.

Niet alleen wilt u snijden de vierkante taart? rechthoek cake?
Wilt u ook gesneden ronde cake, taart, broodjes of andere taarten?
Pizza gesneden? sandwich? Cheesecake? Jam cake of meer?
We kunnen het doen.

Geschreven door Sophia Chen