Brazilië voedsel – Bolo de Rolo (Guava roll cake)

Taart rollen snijden
Guave roll taart (Bolo de Rolo) is typische Braziliaanse delicatesse van Pernambuco, een mooi staat in de noordoost kust van Brazilië.
Het is een ambachtelijke taart gemaakt van zeer dunne lagen van een boterachtige slagman gerold in dunne lagen van guave pasta.
Taart rollen snijden
De oorsprong ligt in de aanpassing van de Portugese taart colchão de noiva (bruidskamer matras), een soort spons cake gerold met een vulling van noten. Bij aankomst in Brazilië, veranderde de Portugese koks het vullen guave-vruchten, die overvloedig in het noordoosten van Brazilië, gekookt met suiker, die overvloedig was omdat het werd gemaakt in de fabrieken van de regio is. Zelfs vandaag de dag is het gebruikelijk om strooi de bolo de rolo met suiker in zijn buitenste schil, breuk van de presentatie van het dessert.
Taart rollen snijden

Wij zullen de ideale gesneden koek roll!

Taart rollen snijden
Niet alleen de rollen van de heerlijke Braziliaanse taart, ongeacht welke taart u roll produceren, CHEERSONIC verantwoordelijk kunnen zijn voor uw productielijn snijden. Eerst en vooral, geef ons uw maat, evenals om het even welk van uw behoeften, CHEERSONIC is gespecialiseerd in het aanbevelen van de overeenkomstige machine, alsmede de bijpassende die de geschikte ultrasoon mes voor u, de geautomatiseerde apparatuur het gemakkelijk voor u om te maakt vereenvoudigen het snijden productielijn.

Liefde is niet alleen de smaak en textuur, evenals verschijning, en zelfs interessant unieke proces!

Geschreven door Sophia Chen[https://www.facebook.com/cheersonicultrasonic]